Even afgesloten van de buitenwereld! - Reisverslag uit Singburi, Thailand van Judith Tersteeg - WaarBenJij.nu Even afgesloten van de buitenwereld! - Reisverslag uit Singburi, Thailand van Judith Tersteeg - WaarBenJij.nu

Even afgesloten van de buitenwereld!

Blijf op de hoogte en volg Judith

17 Januari 2005 | Thailand, Singburi

Hallo allemaal!

Ik ben inmiddels begonnen aan mijn tweede week in een tempel. We leren hier veel over het boeddhisme en over mediteren; dat valt nog niet mee! Helaas zijn hier bijna geen internetmogelijkheden, dus zodra dit project is afgelopen zal ik mijn site updaten en vertellen over mijn laatste week in het weeshuis en natuurlijk over dit bijzondere project!

x Judith

• 20 Januari 2005 - 13:59

Liek:

He hallo Juud,
    Wat spannend dat je nu even niks op de site kunt zetten, kunnen we speculeren over hoe jij het hebt daar tussen de lotussen. Errug Seven Years in Tibet hoor! Alleen dan zonder Brad Pitt waarschijnlijk... Ben heel erg benieuwd naar wat je nou doet, zo\'n hele dag, dus ik hou de site in de gaten. Zit sinds maandag tussen de oudjes hier in Loosdrecht; ook een heel bijzonder \'project\' waar ik wel het een en ander van leer. Maar meer volgt via e-mail. Heel veel plezier en tot mails!
    X Lieke.

• 22 Januari 2005 - 14:58

Ans:

Hoi Judith,
    Alles goed met je? Ik hoop dat we snel weer iets van je horen. Volgens Esther had er nog een bericht op je site gestaan waar zij op gereageerd had maar was dat bericht ook weer heel snel van je site af!!Jammer! Alles gaat hier zo z\'n gangetje. Het is op zondag een stuk rustiger hier hoor. Volgende week gaat je vader 3 dagen naar een training. Op zijn verjaardag is hij niet thuis. Hij heeft je wel een email gestuurd met zijn nieuwe nummer.
    Bij het ROC proberen ze de werknemers boven de 58 er met een gunstige regeling uit te krijgen. Als er veel gebruik van deze regeling wordt gemaakt is dat voor mij en andere collega\'s weer wat gunstiger. We wachten maar af.
    Nou,ik hoop dat ik snel iets van je hoor. Heel veel liefs en dikke zoen van,
    je moeder.

• 26 Januari 2005 - 14:22

Noor:

Juuuuuuuud,

Leef je nog? Trek je het nog tussen de monniken? Hahaha!

Nou, we wachten je volgende bericht met spanning af!

Succes, bikkel!

Kus Noor